No Limits Serbia

Poštovani/a,

Pozivamo vas da uzmete učešće u projektu  NO LIMITS SERBIA, jer je on i namenjen u dobroj meri baš vama. Tice se onoga cime se bavite, vaše profesije, tiče se ljudi sa kojima saradjujete (ili bi voleli da saradjujete) i  tice se drustva do kog nam je svima stalo da bude bolje.

Projekat No Limits Serbia ima za cilj da istraži mogućnosti povezivanja i  saradnje, na svim nivoima, svih onih (firme i/ili pojedinci) koji predstavljaju potencijal za unapredjenje i razvoj kreativnih industrija u Srbiji.

Pokušaćemo da mapiramo  aktere, usluge i proizvode “ kreativaca”  koji borave u inostranstvu, ali i da saznamo  koje su prepreke i potencijali  za njihovo veće prisustvo u Srbiji, kao i da ih učinimo vidljivijma i  dostupnijima.

Ako je ono čime se bavite (stalno ili povremeno) nešto od sledećih oblasti (delatnosti) : arhitektura, advertising, dizajn, moda, pozorište, film, mediji, muzika, izdavaštvo, prezentacija kulturne baštine, likovne umetnosti, multimedia, IT, istraživanje i razvoj, upravljanje poslovnim sistemima, molimo vas da odgovorite na nas upitnik!

Na naš upitnik možete odgovoriti na više načina, popunjavanjem dokumenta u prilogu (Word format) ili elektronski na http://www.madmarx.net/dijaspora/dijaspora_a.php

(ukoliko ne vidite ovaj link, molimo upotrebite link u attachmentu)

U prilogu poruke šaljemo vam šire informacije i uputstva, pa vas molimo da ih pogledate.

Ovaj projekat podržalo je Ministarstvo za dijasporu Republike Srbije, a zajednički ga realizuju YUSTAT Centar i Academica Group iz Beograda. Svi podaci koji se dobiju istraživanjem biće korišćeni samo za potrebe projekta. Podaci o stavovima i potrebama ispitanika biće iskazani samo u opštim vrednostima, bez navođenja izvora.

Učešće u ovom istraživanju  je dobrovoljno, a pozvani su da učestvuju svi oni  koji su poreklom iz Srbije,  ili je smatraju, po bilo kom osnovu,  delom svog identiteta.

Molimo vas za saradnju i unapred vam se zahvaljujemo.

YUSTAT Centar                                                                                                           ACADEMICA Group – Akademska grupa

Beograd, Kursulina 14, Tel/fax 011 3087 096                                                Beograd, Dimitrija Tucovica 129, Tel/fax. 011 24 12841;

E-mail: office@yustat.org ; www.yustat.org E-mail: office@academica.org.yu; www.academica.org.yu

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: