АКО БОГ ДА, НАША ЈЕ ПОСЛЕДЊА – КРУШЕВАЦ ЈЕ СРПСКА ПРЕСТОНИЦА

АКО БОГ ДА, НАША ЈЕ ПОСЛЕДЊА – КРУШЕВАЦ ЈЕ СРПСКА ПРЕСТОНИЦА

СВИМ МИТРОПОЛИТИМА, ЕПИСКОПИМА САДА ВЕЋ ТЗВ. „САБОРА СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ“ ЗАКАЗАН ЗА 11.11.2008.

ВЛАДИКЕ ТЗВ. „НОВОТАРЦИ“ СЕЈУ ЗЛО, ПА СРПСТВО НЕСТАЈЕ ДУХОВНО И ТЕРИТОРИЈАЛНО ЗАРАСТА У КОРОВ EU&NATO СЕКТЕ ЕКУМЕНИЗМА

НАРОД ЋЕ НА ЦРКВЕНО-НАРОДНОМ САБОРУ ПРИЗНАТИ ИДУЋЕГ ПАТРИЈАРХА ЈЕДИНО ИЗ РЕДОВА РЕВНИТЕЉА, НЕК ИХ ЈЕ И ПЕТ, КОЈИ ЋЕ ОЧИСТИТИ СРПСТВО ОД ГУБЕ ТЗВ. „НОВОТАРАЦА“

И ТЕК ТАДА ПРОЦВЕТАЋЕ СРПСТВО

ВАРАТЕ СЕ АКО МИСЛИТЕ ДА ЈЕ ОВАЈ ДОПИС СЛУЧАЈНО БАШ САДА У ВАШИМ РУКАМА И АКО МИСЛИТЕ ДА ЋЕ СРБСКИ НАРОД НАСЕСТИ НА ПОКУШАЈ ПРЕВАРЕ ИЗАБРАНИХ, НАМЕТАЊА РЕФОРМИ И У ДОМУ БОЖЈЕ МОЛИТВЕ. ВАШЕ ТЗВ. „НОВОТАРСКЕ СЛУЖБЕ“ У ХРАМОВИМА УКРАШЕНИМ ЗЛАТОМ ВЕЋ ЛИЧЕ НА ЦИРКУСКЕ ПРЕДСТАВЕ, А НЕ НА СВЕТУ ЛИТУРГИЈУ. НО ТО ТРЕБА ДА СЕ ДЕСИ. ВЕЋ ЈЕ КРЕНУЛО ОД ВАС БОМБАРДЕРА ИЗМЕНЕ СВ. ЛИТУРГИЈЕ, ЗАКОНОПРАВИЛА СВ. САВЕ И СВЕТООТАЧКИХ УЧЕЊА

Поштована господо, УПС-Уједињени Покрет Српства не напада Сабор Српске православне Цркве, већ га на против брани од окупатора EU&NATO глобализације и екуменизма. Но, нажалост мора доћи до поделе Сабора на тзв. „новотарце“ који олако пристају на све (чиме крше Законоправило Св. Саве и Светоотачка учења) и на ревнитеље који не дају веру православље за вечеру ни Косово и Метохију без мегдана не дарују, већ опет све институције преселити у Крушевац, а Српство ујединити ако Бог да са Русијом, али не оном која је за EU&NATO.

Господо, то што чините са Српским народом и Св. Косовом и Метохијом чини нам се да су се, на жалост, обистиниле Свете речи старца Тадеја, а било би боље да нису: « Косово и Метохија биће независно за неко време, а баш кривицом Српских владика, који се баве свим и свачим осим оним за шта су изабрани; где нема разлике између владика и ДОС криминалаца који су на терористички начин спалили Дом Народне Скупштине и силом преузели власт у име западне „демократије“ на челу са Јеврејином по женској линији Војиславом Дамјановић-Коштуницом, који је уз помоћ EU&NATO „милосрдних анђела“ довео на власт синове ратних војних злочинаца и послератних профитера, који су продали све што се Српско зове и отираче испред вековних Српских огњишта, продаше и што није за продају. »

А ДА БУДЕ ЈОШ ВЕЋЕ ЗЛО, ПО НАЛОГУ EU& NATO ОКУПАТОРА, ПРЕВАРИШЕ СРБЕ ПОЗИВОМ ДА ИЗАЂУ НА ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ ИЗБОРЕ И ЛЕГАЛИЗУЈУ ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТИЧКЕ „ИНСТИТУЦИЈЕ“, КАО И ПОЗИВОМ НА ИЗМЕНУ УСТАВА СРБИЈЕ ФАЛСИФИКОВАЊЕМ РЕФЕРЕНДУМА, САМО ЗАТО ШТО ЈЕ УСТАВ СРБИЈЕ ИЗ ВРЕМАНА ВЛАСТИ ПРЕДСЕДНИКА СЛОБОДАНА МИЛОШЕВИЋА, ЈЕР ЈЕ ТАЈ УСТАВ СПРЕЧАВАО ОТЦЕПЉЕЊЕ СВ. КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И МИ ГА НЕ БРАНИМО КАКО ТО ОБИЧНО КАЖУ БИВШЕГ КОМУНИСТУ, А КОЈЕМ ЈЕ ГЛАВА У EU&NATO КАЗАМАТУ ОДСЕЧЕНА БЕЗ ПРАВА ОДБРАНЕ, А САМИМ ТИМЕ И СВИМ СРБИМА КОЈИ СУ БРАНИЛИ ОТАЏБИНУ ОД КОЉАЧА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА, КАО МУРАТ КАД ПОСЕЧЕ ГЛАВУ СВ. ЦАРА ЛАЗАРА КОЈОМ ЈЕ БРАНИО ПРАВОСЛАВЉЕ И СРПСТВО. ТИМЕ ИЗДАДОШЕ СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ БЕЗ МЕГДАНА, БЕЗ ЗРНА БАРУТА, КАО ДА ЈЕ СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈА ДЕПОНИЈА СМЕЋА, А НЕ РАСАДНИК СРПСТВА И ПРАВОСЛАВЉА.

А ВЕЛИКО УЧЕШЋЕ У ОВОМ ЗЛОЧИНУ УЗЕСТЕ БАШ ВИ ГОСПОДО ВЛАДИКЕ БЛАГОСЛОВОМ ФОРМИРАЊА КОАЛИЦИЈЕ ДОС КРИМИНАЛАЦА, ТЕ ЈЕ ТО И ДОВЕЛО ДО ПРИВРЕМЕНОГ ОТЦЕПЉЕЊА СВ. КОСОВА И МЕТОХИЈЕ И ХАОСА И ДИКТАТУРЕ У СРБИЈИ, ГДЕ СЕ И ДИВЉИ ВЕПРОВИ НА ШАР ПЛАНИНИ СТИДЕ ШТА ЧИНЕ ТЗВ. „СРПСКЕ ВЛАДИКЕ“, А ПРЕЦИ СЕ МРТВИ У ГРОБОВИМА ПРЕВРЋУ ГДЕ СЕ И СПОМЕНИЦИ ОБАРАЈУ САМИ У ВИДЉИВУ ОПОМЕНУ ДА ПРЕЦИМА НИЈЕ ЦРНА ЗЕМЉА ТЕШКА, ВЕЋ ТО ШТА ОД СРБИЈЕ ЧИНЕ СРПСКЕ ВЛАДИКЕ ЈАХАЈУЋИ СВОЈ СРПСКИ НАРОД КАО ТРОЈАНСКОГ КОЊА, док их финансирају пљачкаши Србије правећи дворце и Цркве у којима нема гостопримства Аврамова нити појања Божје молитве, још и прогоне оне који у Дом Божје молитве побожно одлазе.

У вашим редовима, на жалост, постоје и личности који и дрогом тргују са Шиптарским терористима који трују и убијају Српску омладину том ђавољом пошасти. Такође и лица која судовима плаћају стотине хиљада евра да пресуде у њихову корист десетине милиона евра у отимачини Српске имовине, од чега дају за изградњу конака око манастира и граде Храмове од бетона и гвожђа мислећи да се са тиме искупе, а у конацима станује мук мрак тама пакао – ТЗВ. „НОВОТАРЦИ“ ВРШЕ РЕФОРМЕ ЛИТУРГИЈСКЕ, ШТО СЕ НИЈЕ УСУДИО НИ СВ. САВА, А КО СЕ ПОБУНИ СЛЕДИ РАШЧИЊЕЊЕ, ПРОГОН СВЕШТЕНИКА РЕВНИТЕЉА, КАО ШТО ТО РАДИ У СРЦУ СРБИЈЕ ЈЕДАН ОД ПРИМЕРА ВЛАДИКА ЈОВАН ШУМАДИЈСКИ И ЊЕГОВ ШКОЛСКИ ДРУГ АХРИМАДРИТ АЛЕКСЕЈ МИСЛЕЋИ ДА СУ ДОМОВИ БОЖЈЕ МОЛИТВЕ И КОНАЦИ ЊИХОВА ДЕДОВИНА И ДА МОГУ ЧИНИТИ ШТА ОНИ МИСЛЕ. Е ПА НЕЋЕ МОЋИ ВИШЕ. ПОБУНЕ ТЕК СЛЕДЕ. ТРАЖИЛИ СТЕ РАТ ПРОТИВ СОПСТВЕНОГ НАРОДА И ЕВО ВАМ ГА. РАТ ЈЕ У ВАШИМ СРЦИМА, А НЕ ОБИЧНОГ ПРОСТОГ СРПСКОГ НАРОДА КОЈЕМ БОГ КАЖЕ: « НЕ ДАЈТЕ ДА ВАМ ИЗ СРЦА И ДУШЕ ИЗБАЦЕ СВ. САВУ И СВЕТООТАЧКА УЧЕЊА ВАСЕЉЕНСКИХ САБОРА, А УСТОЛИЧЕ АНТИХРИСТА – ЕКУМЕНИЗАМ И ВАТИКАНСКОГ ПАПУ. »

Е ПА У СРЦУ ШУМАДИЈЕ ЛЕПЕ, ВЛАДИКО ЈОВАНЕ И АХРИМАДРИТЕ АЛАКСЕЈЕ НЕЋЕ МОЋИ, НЕЋЕ ПРОЋИ – НЕ ДИРАЈТЕ СВ. ОЛТАР, НЕ ВРШИТЕ РЕФОРМЕ ЛИТУРГИЈСКЕ ИЛИ ЋЕ ВАС ЧЕКАТИ ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА СВАКОМ МЕСТУ И КОРАКУ, ПА СЕ ЖАЛИТЕ ВАТИКАНСКОМ ПАПИ, БРИСЕЛУ, ЛОНДОНУ, ВАШИНГТОНУ…, НЕКРУНИСАНОМ ТЗВ. „КРАЉУ“ И ЕНГЛЕСКОМ МАЈОРУ АЛЕКСАНДРУ КАРАЂОРЂЕВИЋУ И ЦЕЛОЈ ДИНАСТИЈИ КАРАЂОРЂЕВИЋ ВАТИКАНСКО-АНГЛОСАКСОНСКОГ МОЗГА (КОЈИ СУ 01.12.1918. УНИШТИЛИ КРАЉЕВИНУ СРБИЈУ И 1937. ПОТПИСАЛИ КОНКОРДАТ СА КРВОЖЕДНИМ ВАТИКАНСКИМ ПАПОМ), А У КОЈЕ СЕ КУНУ ТЗВ. „НВО“ И ВЛАДИКЕ „НОВОТАРЦИ“, МИСЛЕЋИ ДА СУ СВЕТО ПИСМО И ДА СЕ НЕ МОГУ ПРОМЕНИТИ. АЛ НИКАД НИКО ИЗ ДИНАСТИЈЕ КАРАЂОРЂЕВИЋ НЕЋЕ БИТИ КРУНИСАН У СРБИЈИ, ИАКО ТО ПОКУШАТЕ ОЛОВКОМ, ПЕРОМ И МЕТКОМ. НЕКРУНИСАНОГ ТЗВ. „КРАЉА“ У СРЕД СРБИЈЕ ОБЕЗБЕЂУЈУ MI6&CIA, КОЈЕ СУ У СРЕД БЕОГРАДА КИДНАПОВАЛЕ БРАНИОЦА СРПСТВА – ДР РАДОВАНА КАРАЏИЋА.

ЧАСТ ИЗУЗЕЦИМАА ТО СУ ВЛАДИКЕ РЕВНИТЕЉИ, ПА НЕК ИХ ЈЕ И ПЕТ. САСВИМ ДОВОЉНО ДА СРБИЈА БУДЕ СВЕТЛОСТ СВЕТУ У СВЕОПШТОЈ ТАМИ.

Владикама којима је у срцу Св. Сава нема друге, већ да иступе из тог оскрнављеног „Сабора“ па нек их је пет и да окупе побожан Српски народ у јединство око одбране Св. Косова и Метохије, па ако мора променити и седиште, следити пут Светитеља Св. Саве и Св. Цара Лазара, обновити стару престоницу у Крушевцу и тако спасити Српски народ од покушаја насилног прекрштавања из вере православне у секту Новог светског поретка екуменизам – уједињење православља са ватиканским папом и осталим сектама. Јасно је да ћете покушати претњама, анатемама, забраном причешћа, епитимијама, рашчињавањем ревнитеља и слично силом да нас прекрстите.

Но узалуд губите време, од тога ништа бити неће, јер постоји Св. Сава И РЕЧИ СВ. ВЛАДИКЕ НИКОЛАЈА СРПСКОГ И СВЕ ПРАВОСЛАВНОГ, као и речи утехе старца Тадеја, који је рекао: « НА ЗЕМАЉСКОЈ ПЛАНЕТИ МИРА БИТИ НЕЋЕ, ДОК СРБИ НЕ ОСЛОБОДЕ СВ. КОСОВО И МЕТОХИЈУ И НЕЈАЧ НЕ ЗАПАЛИ УГАШЕНУ ПРАВОСЛАВНУ СВЕЋУ НА СВ. КОСОВУ И МЕТОХИЈИ. НЕЈАЧ ЈЕ ОПЉАЧКАНИ СРПСКИ НАРОД И РЕВНИТЕЉИ ВЛАДИКЕ, ПА НЕК ИХ ЈЕ И ПЕТ, НЕБИТАН ЈЕ БРОЈ. ПРОЦВЕТАЋЕ ТЕК ТАДА СРПСТВО КАД СЕ ЗАЦАРИ МИЛОСТ И ПОШТЕЊЕ У СТАРОМ И НОВОМ ПРЕСТОНОМ ГРАДУ КРУШЕВЦУ. » АМИН.

Председник Уједињеног Покрета Српства

Хаџи Андреј Милић

063 120 30 30

11.11.2008.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: