IMALI PRAVDE U HAGU – TEMA, POLITIKA ONLINE

Pa ja mislim da već to zna i malo dete da taj sud radi u interesu terorista i ratnih zločinaca i da je taj tobožnji sud politički instrument pobednika. Meni bi se više dopalo pitanje, dali treba da se smeni naša vlada zbog saradnje sa takvom organizacijom koja se ne usteže čak niti od toga da i sa zločincima saradjuje. Sud koji se ne pridržava niti naj osnovnijeg načela pravosudja da je svaki optuženi sve dotle nevin dok mu se ne dokaže suprotno nemože se smatratim sudom. Sud mora biti slep po pitanju predrasuda a ovaj sud na osnovu predrasuda ne dozvoljava lečenje u Moskvi Miloševiću i iz čiste predrasude uzima na sebe riziko da će im Milošević umreti a da neće dokazati dali je kriv ili nevin, za te silne godine pretresa nisu mu dokazali niti jedan zločin pa je i umro u njhovim kandzama kako se to i očekivalo. Sad će se vrisnuti pro Miloševićevac pa dobro onda uporedite Haradinaja koji je odgovoran za dokazano članstvo u terorističkoj organizacij pa i za njeno vodjstvo pa onda za nasilno oduzimanje organa zarobljenicima u svrhu trgovine njima pa da trgovinu drogom, prostitucijom i ne spominjem. Pa onda ovog Orlića.Sudeći po objektivnosti ovog suda Karadžić ga neće preživeti isto kao što ga ni Milošević nije preživio.

Dušan Nonković

3 Antworten

 1. Има ли правде у Хагу? Da ima Boga ovako blesav naslov bi se mogao shvatiti kao CRNI HUMOR ILI SPRDNJA ILI deo nekog Teatra apsurda. Nazalost nije tako. Konstantno trovanje nasih medija (naravno da odavno nisu nasi) – konstanto uplitanje stranih „diplomata“ – (spijuna sa jasnim zadatcima), u nase unutrasnje poslove.

  Politika Joseph Goebels-a „sto vise ponavaljas istu laz – to ce se pre prihvatiti kao istina“ – eto tako se narod bez trunke zdrave pameti truje neprekidno dok ne dodje do ovako apsurdnog momenta da se neko javno pita „IMA LI PRAVDE U HAGU?“- cista namestaljka. Ima li snega na Marsu?

  Sramota da nam se nacija srozala na tako ispran mozak da se takav tekst i pustu – dao sam neki 5 komentara i ovi koljachi Srbije naravno ne objavise ni jedan.

  Za utehu mi je saznanje da je Srbija uvek dizala ustanke, i da imam neka daljnja saznanja da je moguce da se u Srbiji ponovo sprema ustanak – bez ijednog vatrenog oruzija. Sastanci u sumama, diverzantske akcije dok se ne uklone ove protuve koji nas osakatishe. Momci se bave samo borilackim vestinama, priklanjaju se pravdi – bez ikakvog nasilja ali dizu ustanak sa onima koji hoce dobrovoljno da im se pridruze, paralisu saobracaj (kao par puta prosle godine), dogovaraju se koga da izoluju potpuno. Urede da se upale jaki flimski reflektori na kuce i stanove izdajnika u toku cele noci da im tako ometaju spavanje. Znaci bez i trunke nasilja, bez i jednog vatrenog oruzija. Jako sam impresioniran tom nasom decom – ja kao deduskera samo mogu da im smetam mada bih rado otisao da pomognem.

  Ovako barem da znamo da ima saka Srba koji se ne predaju nikome, ni po koju cenu a ne bave se nasiljem niti kriminalom, niti rade bilo sta van zakona, mada su mnogima trn u oku samo treba dokazati da je protizakonito drzati po dva tri reflektore uprene u prozore kojekakvih mutivoda. Cim se jedan ugasi, drugi se pali i tako celu noc. Sreca da jos nije izglasan zakon protiv nasilja reflektorima. Uzdam se u pamet nase dece i u nas hajudcki duh, gde nam nikakvo ropstvo ne pogoduje.

 2. Zaboravih da dodam da je Britanija (jedan od najvatrenijih rusilaca Srbije, i zagovaraca „pravde u Hagu“, uspela, greskom verovatno da dopusti zracak istine da procuri na BBC-ju ovim recima (odokativno): „Retka prilika za tribunal U Hagu da spere ljagu debakla koju nosi od Milosevica na ovamo“

  Pa dobro narode ako je ceo taj cirkus u Hagu debakl i za Britance koji nemaju svoje branioce (ali su darivali sudije kao pokojnog Richard May-a koga je Milosevic uspesno oterao u penziju pa u smrt – bez upotrebe oruzija). Znaci i ti slepci koji darivaju sudije da Srbima sude a Turke da pustaju i oni su vec pustili saznanje da je ceo proces „debakl“ – a mi u Politici ne smemo ni da se usprotivimo umobolnom naslovu „ima li pravde u Hagu“ – sramota nad sramotama.

 3. Ne znam kako, ali nakon dugackog embarga na moje komentare objavise mi dva za redom i bas u ovom iditskom pitanju ima li snega na Marsu?

  Stanislav Kalenic, 28/07/2008, 19:53
  Jel ovo ozbiljno pitanje ili se neko opet shegachi s nama?

  Stanislav Kalenic, 28/07/2008, 21:48
  Da pojednostavimo malo: da bi zlo triumfalo – ne treba ama bas nista. Dovljno je samo da niko nista ne cini i zlo ce uvek triumfovati. Eto gde smo stigli. Ove je pre mene rekao jedan srpski Irac John Burke rodjen u Dablinu 1729te godine – vidi sa da je bio Srbin cim je razumeo razliku izmedju dobra i zla.

  Znam neke ljude koji najozbiljnije razmatraju ustanak a to nama dodje kao mali svrab, pa cas posla prodje, ipak mislim da ne bi bio na odmet jedan lep ustanak tako izmedju Topole i Uzica da krene pa na sever Moravom, opet da idem iste gde i Vojvoda Misic, Suvobor, Cer, posavina, Beograd i Zemun na kraju da zauzimamo ali lepo gandijevski da sabotiramo sve drzavne organe funcije semafore, placanje poreza, struju sami sebi da otfikarimo, ja mislim da bi se ta kljakava drzava sama povukla u sebe kao kornjaca da stvarno krene neki malo opasniji ustanicki pokret, ovo sa politikom nema vajde, svi pricaju niko nista ne cini – nema delanja. Nadam se da se barem Zilot slaze sa mnom

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: