Petar Milatović – СВИ НА ПРОТЕСТ ДАНАС!!!

СВИ НА ПРОТЕСТ ДАНАС!!!

Београд, 24. јул 2008.

Блокада у медијима и непрестане дезинформације које се преко њих шире, нису спречили одржавање и другог протеста против хапшења др Радована Караџића. Скоро четири хиљаде окупљених грађана је показало да се незадовољство и бес због хапшења првог председника Републике Српске не може пацификовати медијском репресијом. Протести се настављају!

И данас, 24. јула, биће окупљање на Тргу Републике у 17 часова. На првом протесту било је више од 300 људи, на другом више од 3000, данас морамо доћи у још већем броју.

Власт је одлучила да објави вест о хапшењу Радована Караџића на дан Св. Прокопија. Иронија коју ће наш високи представник, Борис Тадић, тешко разумети није без симболике. Св. Прокопије, утамничен и погубљен у време императора Диоклецијана јер није желео да изда своју Веру у Христа, нека служи издајицама, били верници или не, као пример особина принципијелности, части и храбрости које њих никада неће красити.

Такође, слуге режима “јавног сервиса европске Србије” као и у осталих медијских кућа нека славе срамоту Србије. Усхићеним питањима изгубљених наводних новинара “колико нас је ово изручење приближило ЕУ” ће само из дана у дан све више показивати своје право лице, и тиме олакшати нашу борбу. Ми заслужујемо боље, за боље се морамо борити!

Када власт почне да се хвали киднаповањем и продајом људи, из било ког разлога па и визних олакшица и фиктивних интеграција, онда сваки грађанин мора да осети дозу страха, јер тада схвата да на путу “интеграција” колатерална штета, по принципу НАТО пакта, може бити свако ко се супротстави мантри саветника, амбасадора и екперата. Грађани су дужни да се изборе против зачетка тоталитарног режима и једноумља, у супротном од демократије и владавине права па ни од Србије неће остати ни траг.

Држава се не може градити на издаји, не може се градити на слепом испуњавању свих захтева страних сила. Србија, после откривања правог лица Међународног Кривичног Суда за бившу Југославију, као инструмент ревизионизма, нема више моралну нити правну обавезу да сарађује са тим лажним судом. Ослобађање непосредних извршилаца најгнуснијих злочина против српског народа, Насера Орића и Рамуша Харадинаја, открило је у потпуности сврху тог трибунала.

Наредбодавци и извршиоци НАТО-кампање убијања Србије 1999, нису чак ни изведени на тај суд, упркос његовој самопрокламованој независности и непристрасности. Заглушујуће весеље због хапшења човека “кривог” за заустављање репризе крваве 1941 над Србима у Босни, поново је подсетило на осовину архитеката балканског зла из претходне деценије. Гласно се радују идеолошки настављачи политике фашистичке НДХ и Хитлерове ЅЅ-Ханџар дивизије, сарајевски јатаци Осаме бин Ладена и извршиоци геноцида над српским цивилима у том граду и широм БиХ.
Задовољство не крију ни њихови стари политички покровитељи, брачни пар Клинтон, Ричард Холбрук и Хавијер Солана. Трагично је то што власти у Србији, нехотично или не, и овим чином “кооперације до последњег Србина”, учествују на бизарној “прослави” на којој Србији место није. Уместо да следи пример МИП Русије и траже од међународне заједнице прекидање злочина против правде који се чини у Хагу, овдашња власт по ко зна који пут учествује у писању пресуде сопственом народу.

Таквој власти мора доћи крај.

Сви на протест!
Слобода за Караџића!
Слобода за Србију!

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: