Krah i svadja EU zbog Kosova – Srbija treba da gleda svoja posla za svoj interes

Srbija treba samo da radi svoja posla upornim nadahnućem u svom interesu.Evropska Unija će jednog dana isto tako nestati kao što je i došla. Nemože srasti nikad ono što jednodrugom ne pripada. Nije sve što sija zlato tako nije ni EU ono što mnogi misle da jeste. Evropa nema političkog, državnog, vojnog a niti privrednog suvereniteta a na kraju krajeva nije ni na demokratsko-humanitarnim principijama uredjena. Izuzev zajedničke valute koja funkcioniše, sve je ostalo gomila država koje udaljuje jedno od drugih svoj specifični državni interesi koji se neće nikad moći ostvariti jer u evropi podčiva sve na lobiiranim komesarima a ništa na demokratskom razumevanju manjeg i slabijega. Uz to ta zavrzlama po imenu Evropa nema čak ni svojeg ustava niti će ga ikad imati pa će i dalje biti sklapana od kojekakvih svetskih utvara a po pitanju energije ovisna od Rusije.

Dušan Nonković

Eine Antwort

 1. Borite se Srbi, samo hrabro…
  Morate uspeti da ovladate medijima, mediji su danas vrlo vazna i jaka uticajna stvar.
  Posebno televizija.
  Mislim da treba uvesti zakone da ako neka televizija objavi netacnu polutacnu ili iskrivljenu cinjenicu,ta tv stanica mora platiti ogromnu kaznu u novcu.
  I trebalo bi sto vise uticati na svetsku javnost, zakupiti cnn kanale ili tako nesto, koji imaju ogromnu gledanost, i prikazivati nesto u nasem interesu.
  Puno uspeha,
  patriota Milos

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: