Vlada koja bi bila sastavljena od SRS,DSS i SPS mogla bi omogućiti socijalni preporod Srbije stim što bi razvila zakržljalu poslovnu stranu sa Rusijom i stim se konačno otela iz kandzi jednostrane zavisnosti od EU

Vlada koja bi bila sastavljena od SRS,DSS i SPS mogla bi omogućiti socijalni preporod Srbije stim što bi razvila zakržljalu poslovnu stranu sa Rusijom i stim se konačno otela iz kandzi jednostrane zavisnosti od EU. Dosadašnja poslovna praksa sa EU je potvrdila da je Eu spremna na zloupotrebu ovakve ovisnosti što je dokazala diverznim sankcijama i ucenama naj odvratnije vrste. Sankcije nebi mogla više da primenjuje jer bi stim terala Srbiju Rusiji u naručje a i dosadašnje svoje investicije bi stim štetila što sigurno nije u saglasnosti sa poslovnim principijama. EU bi bila primorana da vodi iskrenu i dostojanstvenu politiku prema Srbiji ako nebi želela da peče sve manje zemičke na Balkanu. Samo gasovod od Rusije doneo bi nekoliko stotina hiljada novih radnih mesta. Pojačana privredna razmena sa Rusijom donela bi dodatni doprinos blagostanju narodu srbije a kad EU dobije ozbiljnog konkurenta u Rusiji doprinet će Srbiji dodatno blagostanje-biće to sasvim druga pesma!!! Saradnja Srbije i EU biće na boljem i višem nivou.
Nije valda Walter Steinmeier-Ministar nemačke i jedan od pretendanata za nemačkog kancelara bio četir dana baš sada u Moskvi zato što je Rusija ne perspektivna za EU. Tom prilikom podvukla je Ruska Vlada važnost rešavanja Kosovskog problema po medjunarodnom pravu UN. To su sinoć javile u vestima čak i nemačke TV stanice. Pored toga svega, vlada sastavljena od tri stranke je stabilnija od one koja se mora za svaku sitnicu dogovoriti sa šest i više stranaka kako bi svi zastupljeni u toj vladi mogli opravdati svoj postupak pred svojim biračima koji su im poverili svoj glas.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

Diese Seite verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden..

%d Bloggern gefällt das: