Kako mogu u opšte srbi da se okrivljuju za unapred planiranu strategiju globalizacije koja nije bila planirana ni za dobro srba a ni albanaca već za korist nekadašnjih i današnih neokolonijalnih gospodara!

Kako mogu u opšte srbi da se okrivljuju za unapred planiranu strategiju globalizacije koja opet da budem jasan nije planirana ni za dobro srba ni za dobro albanaca već za korist nekadašnjih i današnjih neokolonialnih gospodara.
Ovolike gluposti već me počinje ne samo duševno već i fizički da boli. Shvatite već jednom da se bitka bije za sve potrebnijim resorsima a koji su sve manji i sve više nestaju. Nije zapadu ni do Kosova niti do Srbije a niti do Albanije. Oni ciljaju na Rusko bogatstvo i opšti metež državica kako bi ih bolje koristili za dolaženja do svojih ciljva a to je ogromna količina Ruskog gasa i nafte. Nemojte ljudi da ste toliko naivni. Pišite vaše tekstove polazeći od interesnih motivizacija. Ništa se u današnjem svetu ne radi nepromišljeno kao kobojagi iz pravde. Ako im je nagon za pravdom toliko ne utoljiv ima dosta mesta na ovoj zemaljskoj kugli gde je nepravda još veća nego što je to na Kosovu. Amerikanac hoće svoju bazu za sitne pare koristeći naj niže ljudske instinkte za izričito svoje potrebe. On udara po Srbiji a merka Rusiju!

Dušan Nonković

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: