DERETA NAGRADJUJE LJUBAV!!!!!!

DERETA NAGRAĐUJE LJUBAV!!!

Zanima vas kako?

Pa, zapravo, vrlo jednostavno! Potrebno je samo malčice dobre volje i veeeelika želja da nekoga očarate magijom darivanja… Evo ideje!

Na dan Svetog Trifuna (ili Svetog Valentina – kako ko želi), to jest 14. februara, pođete sa nekim koga volite u šetnju po Knez Mihailovoj ulici (ili, eventualno, po Banovom Brdu ako vam je naša tamošnja knjižara bliža). Kao slučajno svratite u neku od naših knjižara (prepoznaćete ih po veselim izlozima ukrašenim u skladu sa srcastom atmosferom koja vlada tih dana) i pažljivo saslušate ili naslutite šta bi vaša voljena osoba volela da čita. E, sada ide iznenađujući deo! Kada knjigu kupite i vaša voljena (voljeni) shvate da je to poklon, na scenu stupa DERETA – dobijate POKLON ULAZNICU ZA POZORIŠNU PREDSTAVU u nekom od beogradskih pozorišta!

A da bi sve bilo lakše, i sa idejom da mi mislimo o vama dok vi mislite o drugima, tokom čitave nedelje (od 11. do 17. februara) sva DERETINA izdanja su na POSEBNOM POPUSTU od 30%!!!

Posetite našu on-line knjižaru i sajt www.dereta.co.yu; najnovija izdanja, novosti iz sveta književnosti i umetnosti, antikvarne knjige, praktične knjige, knjige za decu i omladinu…

Sve informacije o našoj izdavačkoj kući, prodajnoj mreži i svemu drugome što Vas zanima možete da postavite putem e-maila office@dereta.co.yu , na telefone; 011 23 99 077, 23 99 078, ili našem PR menadžeru Radinki Danilov na telefon 063 8218 167 i glavnom uredniku Petru V. Arbutini na telefon 064 111 85 99.

Naše knjižare u Beogradu: Knez Mihailova 46 (011 30 33 503, 2627-934) i na Banovom brdu, Dostojevskog 7 ( 011 30 58 707).

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d Bloggern gefällt das: